سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آیه های انتظار




آمـده ام بـه درگـهت تـضـرع و دعـا کـنـم
ز سوز دل بخوانمت شور و نوا به پا کنم

هزار بار و بیشتر توبه اگر شکسته ام
آمده ام بـار دگـر بـه تـوبـه ام وفـا کـنم


یـک شـب اگـر نیامـدم به درگـهت بـهر نیاز
کنون به گریه خوانمت به مثل نی، نوا کنم

خشم اگر نموده ای ز کرده های زشت من
بـه آه و نـالـه آمـدم تـا کـه تـو را رضـا کـنـم

فقیر و زار و خسته ام حقیر و دلشکسته ام
تـو هـم اگـر بـرانیـم، کـجـا روم چـه هـا کـنم


 


ارسال شده در توسط محب مهدی


***  لحظه های ناب عشق و نیایش ***  

*
** ویژه نامه روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
***







دعاى روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان
 


بسم الله الرحمن الرحیم


اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ
وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ
وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ
یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین.


خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه

وپاکم نما در آن از عیب ها
وآزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دلها
اى چشم پوش لغزشهاى گناهکاران





 


ارسال شده در توسط محب مهدی







تلاوت ترتیل جزء
بیست و سوم قرآن کریم



برای شنیدن تلاوت قرآن بر روی تصویر بالا کلیک کنید






ارسال شده در توسط محب مهدی





پروردگارا !
من در کتاب تو که فرو فرستاده ای
و باآن بندگانت را بشارت داده ای ،
یافته ام که فرموده ای :
ای بندگان من که بر خود ستم روا داشته اید ،
از رحمت خدا نا امید مشوید ،
زیرا خدا همه گناهان را می آمرزد .


بار الها !پیش از این ، کار هایی از من سر زده است
که خود میدانی و از من بدانها آگاه تری .
پس وای بر من ازاین رسوایی ،
به سبب گناهانی که نامه عمل من
درخود ثبت کرده است


غفورا !اگر که من به آمرزش فراگیر تو امیدوارنبودم ،
خودم را به نابودی می افکندم ،
و اگر کسی را توانایی آن می بود که ازپرودگارش بگریزد ،
بی شک من به گریختن از تو سزاوارتر بودم


بار خدایا !هیچ رازی درآسمان وزمین بر تو پوشیده نیست
و آن رادر قیامت آشکار می کنی ،
در حالیکه هم جزادهنده ای و هم حسابگر .


معبودا !اگر بگریزم ،مرا طلب کنی ،
و اگرفرار کنم .مرا دریابی ،
اینک این منم شکسته و خوار و زبون
در برابر ت ایستاده ام ،


کریما !اگر عذابم کنی ، سزاوارم،
و این کارای پروردگارمن ازسوی تو عدل است ،
و اگر بیامرزی ،چه عجب که از گذشته ایی دور
مشمول آمرزش تو بوده ام
و جامه عافیت بر من پوشانده.


رحیما !ای مهربانترین مهربانان
بر من رحمت آورو از من در گذر ،
ای صاحب بزرگی و بخشندگی ،
و توبه ام را بپذیر که تو توبه پذیر و مهربانی


آمین یاارحم الراحمین





ارسال شده در توسط محب مهدی





معارفی از جزء بیست و سوم قرآن کریم

روزی که دست و پا حرف می زنند!


عهدی که با خدا بسته ایم



أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَیْکُمْ یَا بَنى ءَادَمَ أَن لَّا تَعْبُدُواْ الشَّیْطَانَ إِنَّهُ لَکمُ‏ْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ(60) وَ أَنِ اعْبُدُونىِ هَاذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِیمٌ(61- یس)


اى فرزندان آدم! آیا با شما عهد نبستم که شیطان را بندگى نکنید که او براى شما دشمن آشکارى است؟ و گفتم که مرا بندگى کنید که این، راه مستقیم است.




روی صحبت این آیه با مجرمین است که با توبیخ آنها را به یاد عهدی می اندازد که به آن بی توجهی کردند و در دام دشمنی معروف به نام شیطان افتاده و از راه مستقیم خارج شدند.

علت این که خداوند مجرمین را به عنوان بنى آدم خطاب کرده این است که دشمنى شیطان با این عده که باعث انحراف و هلاکت اینها شد روی غرض خاصى نسبت به آنها نبوده؛ بلکه به این دلیل بوده که آنها فرزندان آدم بودند. و این دشمنى در روز اول آن جا بروز کرد که مامور به سجده بر آدم شد و زیر بار نرفت و استکبار کرد. نتیجه‏اش هم این شد که از درگاه خدا رانده شد و از آن روز با فرزندان آدم(ع) نیز دشمن گردید و همه را تهدید کرد.(1)

متن عهدنامه را هم در آیه بازگو کرده است: شیطان را عبادت و پرستش و اطاعت نکنند و تنها خداوند متعال را پرستش و عبادت کنند. منظور از «عبادت کردن و پرستیدن شیطان»، اطاعت و پیروی از وسوسه های اوست.

اما اینکه ما کی و کجا این عهد را با خدا بستیم مفسران نظرات گوناگون داده اند که به نظر می رسد این عهد همان عهدی است که در عالم فطرت بین انسان و خدای او منعقد شد و اگر روی آن را با غبار غفلت و معصیت نپوشانده باشد هر لحظه که به آن توجه کند به یاد آن عهد می افتد.(2)


خلاصه اینکه منشأ انحراف و تباهی ما بی توجهی به آن عهدی است که با خدا بسته ایم و نتیجه این بی توجهی هم چیزی نیست جز افتادن در دام شیطانی که بر تباه کردن ما قسم یاد کرده است.(3)



روزی که دست حرف می زند و پا شهادت می دهد



الْیَوْمَ نخَْتِمُ عَلىَ أَفْوَاهِهِمْ وَ تُکلَِّمُنَا أَیْدِیهِمْ وَ تَشهَْدُ أَرْجُلُهُم بِمَا کاَنُواْ یَکْسِبُونَ(65- یس)



امروز بر دهان‏هایشان مُهر سکوت می زنیم و دست‏هایشان با ما سخن مى‏گویند و پاهایشان به اعمالى که همواره مرتکب مى‏شدند، گواهى مى‏دهند.

براساس این آیه،دست و پای مجرمین به آن گناهانی که با آن انجام داده‏اند شهادت مى‏دهند؛ مثلا دستها به آن گناهانى شهادت مى‏دهد که صاحب دست به وسیله آن‏ مرتکب شده؛ مانند سیلى‏هایى که به ناحق به مردم زده، اموالى که به ناحق تصرف کرده، نوشته هایی که به ناحق نوشته و امثال آن و پاها نیز به آن گناهانى شهادت مى‏دهند که صاحبشان با آنها انجام داده؛ مانند قدم‏هایى که به سوى مجلس گناه و برای انجام معصیت، خیانت، ظلم، فتنه‏انگیزى و امثال آن برداشته است.(4)


ازهمین جا روشن مى‏گردد که هر عضوى به عمل مخصوص به خود شهادت مى‏دهد و نام دست و پا در آیه شریفه از باب ذکر نمونه است و گرنه چشم و گوش و زبان و هر عضو دیگر نیز به کارهایى که به وسیله آنها انجام شده،شهادت مى‏دهند.(5)

زنده و مرده در فرهنگ قرآن





لِّیُنذِرَ مَن کاَنَ حَیًّا وَ یحَِقَّ الْقَوْلُ عَلىَ الْکَافِرِینَ(70- یس)



قرآن برای آن است تا کسانى را که زنده‏اند هشدار دهد و فرمان عذاب بر کافران محقق و ثابت شود.

از تقابلی که در این آیه بین «حیّ؛ زنده» و «کافر» وجود دارد معلوم می شود که این عبارت در واقع این بوده است که برای رعایت صنایع ادبی به این شکل درآمده است آن عبارت این بوده: قرآن مومن را چون زنده است از نافرمانی و عذاب الهی هشدار می دهد ولی برای کافر که مرده است اثری ندارد و عذاب در انتظار اوست.

این همان حیات و مرگ معنوى است که از مرگ و حیات ظاهرى به مراتب برتر و فراتر است و آثار آن گسترده‏تر و وسیعتر. این حیات و زندگى مختص انسانی است که به معنى «نفس کشیدن» و «غذا خوردن» و «راه رفتن» نیست؛ زیرا اینها اموری اند که در همه حیوانات یافت می شوند. حیات انسانى شکوفا شدن گلهاى عقل و خرد و ملکات برجسته در روح انسان و تقوى و ایثار و فداکارى و تسلط بر نفس و فضیلت و اخلاق است، و قرآن پرورش دهنده این حیات در وجود انسانهاست.(6)



نتیجه اینکه در فرهنگ قرآن مومن زنده است و کافر مرده؛ مومن حق را می بیند و می شنود و در قلب و اندیشه او اثر کرده و در عمل او ظاهر می شود اما کافر و کسی که منکر دین است چون مرده است؛ کر است و کور است و قلب و اندیشه اش هیچ تاثیری از قرآن و کلام حق نمی پذیرد.(7)


فراموشی قیامت را ساده نگیرید!



إِنَّ الَّذِینَ یَضِلُّونَ عَن سَبِیلِ اللَّهِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِیدُ بِمَا نَسُواْ یَوْمَ الحِْسَابِ(26- ص)



بى‏تردید کسانى که از راه خدا منحرف مى‏شوند، چون روز حساب را فراموش کرده‏اند، عذابى سخت دارند.

در این فراز، قرآن کریم به این حقیقت اشاره مى‏کند که گمراهى از مسیر حق ناشی از فراموشى قیامت است و نتیجه‏اش عذاب شدید الهى است.


بر اساس این آیه فراموشى روز قیامت سرچشمه گمراهی ها است و هر گمراهى، آمیخته با این فراموشکارى است. این اصل، تاثیر تربیتى توجه به معاد را در زندگى انسانها روشن مى‏سازد.

روایاتى که در این زمینه در منابع اسلامى وارد شده بسیار قابل دقت است. از جمله حدیث معروفى است که هم از پیغمبر گرامى اسلام صلی الله علیه و آله و هم از امیرالمؤمنین على علیه السلام نقل شده که فرمودند: «اى مردم! وحشتناکترین چیزى که از ناحیه آن بر شما مى‏ترسم دو چیز است: پیروى از هوای نفس و آرزوهاى دور و دراز است؛ اما پیروى از خواهش نفس، شما را از حق باز مى‏دارد و آرزوهاى دور و دراز قیامت را از یاد شما می برد.»(8)


دو دلیل عقلی بر وقوع قیامت



وَ مَا خَلَقْنَا السَّمَاءَ وَ الْأَرْضَ وَ مَا بَیْنهَُمَا بَاطِلًا ذَالِکَ ظَنُّ الَّذِینَ کَفَرُواْ فَوَیْلٌ لِّلَّذِینَ کَفَرُواْ مِنَ النَّارِ(27) أَمْ نجَْعَلُ الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ کاَلْمُفْسِدِینَ فىِ الْأَرْضِ أَمْ نجَْعَلُ الْمُتَّقِینَ کاَلْفُجَّارِ(28- ص)



و ما آسمان و زمین و آنچه را که میان آنهاست، بیهوده نیافریده‏ایم؛ این پندار کافران است. پس واى بر آنان که منکر آتش دوزخند. آیا کسانى که ایمان آورده و کارهاى شایسته انجام داده‏اند مانند مفسدان در زمین قرار مى‏دهیم یا پرهیزکاران را چون بدکاران؟!



در این آیات دو دلیل بر وجود و یا ضرورت وجود قیامت اقامه شده است:

یکی اینکه اگر قیامتی نباشد وجود این جهان مادی باطل و بیهوده خواهد بود چون هدفی برای بودنش وجود نخواهد داشت. اینکه موجوداتی خلق شوند و از آسمان و زمین این عالم استفاده کنند و بعد هم هیچ به هیچ این نظام یک نظام بی هدفی خواهد بود که ساحت قدس الهی از چنین بیهوده کاری و عمل لغوی مبراست.(9)

دیگر اینکه اگر قیامتی نباشد و محکمه عدل و پاداش و عقابی برپا نشود آنگاه کسی که در این دنیا بد بود و بد عمل کرد فرقی با آنکه خوب بود و خوب عمل کرد تفاوتی نخواهد داشت و این از نظر وجدان پذیرفته شدنی نیست.

برای اینکه این دو اشکال جدی پیش نیاید عقل حکم می کند که باید پس از این عالم عالمی باشد که هم هدف این دنیا در آن محقق شود و هم تفاوت بین متقی و فاجر روشن شود.(10)


آنچه که ابلیس را ملعون ابد کرد



قَالَ یَا إِبْلِیسُ مَا مَنَعَکَ أَن تَسْجُدَ لِمَا خَلَقْتُ بِیَدَىَّ أَسْتَکْبرَْتَ أَمْ کُنتَ مِنَ الْعَالِینَ(75) قَالَ أَنَا خَیرٌْ مِّنْهُ خَلَقْتَنىِ مِن نَّارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِن طِینٍ(76) قَالَ فَاخْرُجْ مِنهَْا فَإِنَّکَ رَجِیمٌ(77) وَ إِنَّ عَلَیْکَ لَعْنَتىِ إِلىَ‏ یَوْمِ الدِّینِ(78- ص)



خداوند متعال فرمود: اى ابلیس! چه چیز مانع شد بر مخلوقى که من آفریدم سجده نکنی؟ تکبر ورزیدى، یا بالاتر از آن بودى که فرمان سجود به تو داده شود؟ ابلیس [گزینه اول را انتخاب کرد و] گفت: من از او (آدم) بهترم، چرا که مرا از آتش آفریده‏اى و او را از گل‏. خداوند به او فرمود: از صفوف ملائکه، از آسمان برین، بیرون رو که تو رانده درگاه منى و مسلما لعنت من بر تو تا روز قیامت ادامه خواهد یافت‏.

سه درس آموزنده و مهمی که در این گفتگو نهفته است




1. در پاسخ ابلیس اشاره‏اى است به اینکه از نظر ابلیس اوامر الهى به خودی خود لازم الاجرا نیستند؛ بلکه فرامین الهی وقتى لازم الاطاعة هستند که حق باشند و چون امرش به سجده کردن، حق نبود پس اطاعتش هم واجب نبود. برگشت این حرف به این است که ابلیس اطلاق مالکیت خدا و حکمت او را قبول نداشته و این همان اصل و ریشه‏اى است که تمامى گناهان و عصیانها از آن سرچشمه مى‏گیرد؛ چون معصیت وقتى سرمى‏زند که صاحبش با انکار ربوبیت خدا و با این توجیه که ارتکاب معصیت بهتر از ترک آن است، از حکم الهی سرپیچی کند.(11)


2. این مجازات سنگین برای ابلیس تنها برای ترک یک سجده نبود؛ آنچه باعث این سقوط و لعنت ابدی ابلیس شد استکبار او بود. استکباری که با اظهار نظر و استدلال در برابر امر الهی وجودش ثابت شد. اگر استدلال ابلیس را تحلیل کنیم سر از کفر عجیبى در مى‏آورد او با این سخن خود در حقیقت به خدا گفت که برخی از دستورات تو اساس و پایه درستی ندارد (انکار حکمت الهی) و نیز برخی از دستورات تو کاملا نادرست است معاذالله جاهلانه است (انکار علم الهی) و من بهتر از می فهمم.


3. کسی که عالمانه و از روی عمد مرتکب معصیت می شود در حقیقت همان راهی را رفته است که ابلیس رفته. یعنی به خدا می گوید تو گفته ای نکن ولی نظر من این است که انجام این کار اشکالی ندارد و بعد مرتکب می شود.










  


ارسال شده در توسط محب مهدی






می‏خواهم از تو بگویم



امشب، دست‏هایم نهایت ندارند می‏خواهند از تو بگویند و بنویسند؛ ولی چگونه؟
مگر می‏شود با این کلمات سربی و سرد بی‏روح، تو را توصیف کرد؟!

خدا کند دری به سمت کلمات باز شود تا بتوانم تو را بنویسم!
غواص خِرد به کُنهِ ذات تو پی نمی‏برد، ولی:

«آب دریا را اگر نتوان کشید *** هم به قدر تشنگی باید چشید»

علی، علی است؛
نه یک کلمه کمتر و نه بیشتر.






ارسال شده در توسط محب مهدی






الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب

ای آنکه هر که به درگاهت دعا کند اجابت می کنی...

ای آنکه هر کس اطاعتت کند او را دوست می داری...

ای آنکه هر که را دوست داری به او نزدیک هستی...

ای آنکه هر کس از تو محافظت طلبد، او را حفظ و مراقبت می کنی...

ای آنکه در حق کسی که به تو امیدوار است، کرم میفرمایی...

ای آنکه درباره کسی که نافرمانیت کند، حلم می کنی...

ای آنکه در عین عظمت و بزرگی، رئوف و مهربانی...

ای آنکه در انجام حکمتت بزرگواری...

ای آنکه لطف و احسانت قدیم است...

ای آنکه به هرکس اراده و اشتیاق تو دارد، آگاهی...

ای خدایی که جز تو خدایی نیست...

به تو پناه آوردم... به تو پناه آوردم...

ما را از آتش قهرت آزاد کن ای پروردگار من...



ارسال شده در توسط محب مهدی



فرصتی برای عاشقی ...

شاید این آخرین فرصت باشه

کسی چه میدونه ؟

شاید خدا خواسته بهت یک فرصت دیگه بده تا صداش کنی ؟

تا دستاتو به آسمانشون بلند کنی و از ته دلت صداش کنی

شب بیست و سومه . سومین شب آسمانی

سومین فرصت عاشقی

فرصت توبه و استغفار

فرصت خدا خدا کردن

اگر سیم وصلت شد


بیا و به شیوه مادرمون

زهرای مرضیه سلام الله علیها

اول برای دیگران دعا کنیم

یادت نره اول ازهمه برای فرج مولامون دعا کنی

بعد هم برای نجات شیعیان مظلوم در سراسر جهان دعا کن

مریض ها رو فراموش نکنی

فرصت هست

مطمئن باش نوبت به خودت هم میرسه

امشب تا صبح رو فقط عاشقی کن ،

فقط عاشقی ...... فقط عاشقی



ارسال شده در توسط محب مهدی





در سجده آنچه خواست علی مستجاب شد
محراب پر ز خون دل بوتراب شد

سیمرغ عشق، از قفس آزاد گشت باز
آری قسم به کعبه، علی(ع) کامیاب شد

لرزان اساس خلقت و سرگشته کائنات
جانها ز داغ او، همه در التهاب شد

پیچید در فضای جهان بانگ «قد قُتِل»
روح الامین به سوی زمین با شتاب شد


بر سر زدند جمله مَلَک‏های آسمان
گریان، که پایگاه هدایت خراب شد

گیسوی شب، سپید شد از داغ مرتضی
وقت سحر، که صورتش از خون خضاب شد


کشتند چونکه شیر خدا را به سجده‏گاه
دیگر برای کشتن حق فتح باب شد

جسمی به خاک رفت که جان‏ها فدای اوست
داغی به جای ماند، که دل‏ها کباب شد







برنامه های کنفرانس آیه های انتظاردر مسنجر ال فور آی

در هفته جاری - 28 تیر 3 مرداد


شروع برنامه ها
هر شب ساعت 22







شنبه 93/4/28


تلاوت جزء بیست و یکم کلام الله مجید


1) سخنرانی
حجة الاسلام آقای سابقون با موضوع
اشخاص و شاخصه ها در قرآن
به مدت 40 دقیقه




یکشنبه 93/4/29

تلاوت جزء بیست و دوم کلام الله مجید

1) سخنرانی حجة الاسلام آقای شوشتری با موضوع
معارفی از آیات جزء ششم کلام الله مجید به مدت 40 دقیقه


2) سخنرانی
حجة الاسلام مهیار با موضوع
همسفره با علی علیه السلام((خطبه متقین) به مدت 40 دقیقه






دوشنبه 93/4/30


تلاوت جزء بیست و سوم کلام الله مجید


1) سخنرانی
حجة الاسلام آقای طاهری با موضوع

راههای کسب آرامش
به مدت 40 دقیقه

2) سخنرانی حجةالاسلام آقای زلال احکام با موضوع
بیان احکام شرعی و پاسخ به سوالات احکام
به مدت 40 دقیقه



ارسال شده در توسط محب مهدی




سه شنبه 93/4/31


تلاوت جزء بیست وچهارم کلام الله مجید

1) سخنرانی
حجة الاسلام آقای جمالی فرد تحت عنوان
شناخت راه خدا ( اخلاق اجتماعی/ خیرخواهی)به مدت 40 دقیقه

2) سخنرانی
حجة الاسلام آقای مهیار تحت عنوان
همسفره باحضرت علی علیه السلام (خطبه متقین)
به مدت 40 دقیقه





چهارشنبه 93/5/1

تلاوت جزء بیست و پنجم کلام الله مجید

1) سخنرانی
حجة الاسلام آقای محمدی تحت عنوان
تفسیر سوره مبارکه توبه به مدت 40 دقیقه

2) سخنرانی حجة الاسلام آقای مبین تحت عنوان

سبک زندگی اسلامی ( پرهیز ازآزمندی ) به مدت 40 دقیقه






پنج شنبه 93/5/2

تلاوت جزء بیست و ششم کلام الله مجید

1) سخنرانی حجة الاسلام آقای طاها
با موضوع
آداب دعا و طلب نیاز از خالق بی نیاز
به مدت چهل دقیقه






جمعه 93/5/3

تلاوت جزء بیست و هفتم کلام الله مجید

1) سخنرانی
حجة الاسلام آقای شریفی با موضوع
نکته های زندگی در دعاهای ماه رمضان به مدت 40 دقیقه






لطفا نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه های تالار،
در همین صفحه در بخش
«ارسال پاسخ»
بنویسید.



ارسال شده در توسط محب مهدی
<      1   2   3   4   5   >>   >